ciserie
De Koetshoeve - Schoolweg 31 - 7924 PL  Veeningen (Drenthe) - T 0528 391300 - M 06 81898225 - info@koetsieraudio.nl
 
download hier de produktomschrijving en technische specificaties
KEF's passie voor akoestische excellentie klinkt door in elk model. Door radicaal innovatieve engineering te combineren met geavanceerde technologie, lukt de Ci-reeks wat voorheen onmogelijk leek: compacte custom inbouwluidsprekers die, ongeacht waar men zit, net zo aanlokkelijk klinken als hifisystemen van auidiofiele kwaliteit.

Met een smetteloos voorkomen, is er een KEF Ci-model voor elke toepassing. Van kleine plafondluidsprekers die even groot zijn als de spotverlichting, tot en met zeer hoogwaardige gemotoriseerde thuisbioscoopluidsprekers die met een druk op de knop in de juiste positie glijden. Stuk voor stuk robuust voor veeleisende omgevingen zoals badkamers en boten.

Alle KEF-luidsprekers zijn op timbre geselecteerd, zodat elke geselecteerde combinatie voor verschillende luisterplekken de juiste klankkleur hebben voor een perfect en consequent geluidsbeeld.

Een snelle en eenvoudige installatie is altijd gewaardeerd door gebruikers van de Ci-serie. Door KEF's unieke ontwerp, kunnen Ci-luidsprekers in slechts enkele simpele stappen worden ingebouwd, zonder dat hier speciale vaardigheden voor vereist zijn. Als het gat eenmaal is geboord en de kabels zijn getrokken, wordt de ruimte spoedig overspoeld met een geweldig HD-geluid.
Ci-Serie

VERBERG UW LUIDSPREKER, NIET UW GELUID

Voor muziek of film moet uw installatie probleemloos
het precieze driedimensionale geluid weergeven
dat u van de beste conventionele luidsprekers mag verwachten.
Verbluffend helder en adembenemend realistisch.
Dit is precies wat onze Ci-reeks biedt.

 
Vorm Ci-serie
Rechthoekig
Vierkant
Rond
Doos
Toepassingen Ci-serie
In muur
In plafond
Aan muur
Buitenshuis