De Koetshoeve - Schoolweg 31 - 7924 PL  Veeningen (Drenthe) - T 0528 391300 - M 06 81898225 - info@koetsieraudio.nl
 
Een verheven klasse

De meervoudig bekroonde Q Series is altijd een voorbeeld geweest voor de overtuiging van KEF dat nieuwe materialen en technologieƫn, wanneer ze slim en creatief worden toegepast, opnames zo perfect kunnen weergeven dat ze niet te onderscheiden klinken van het live-event. Dit is tegenwoordig meer waar dan ooit tevoren. Als laatste bewijs van deze ontwerpfilosofie dompelt het nieuwe gamma u onder in driedimensionale beelden met een rijkdom en helderheid die tot op heden exclusief waren voorbehouden aan veel duurdere luidsprekers.
Modellen Q-Serie

Vloerstaande modellen
Q500
Q700
Q900
Boekenplank modellen
Q100
Q300
Center kanaal
Q200c
Q600c
Surround
Q800ds
Subwoofer
Q400b
download hier de produktomschrijving en technische specificaties
ls50
De nieuwe Q Series, die volledig vanaf nul opnieuw zijn ontworpen, vertegenwoordigen een enorme sprong vooruit in luistergenot.
De kern wordt gevormd door een fonkelnieuwe Uni-Q driver array. Afgeleid van het Concept Blade project, met een nieuwe, grotere, high performance geventileerde tweeter, gemonteerd in het akoestisch hart van een nieuwe metal cone LF/MF driver, combineert het een enorme bandbreedte met een moeiteloze dynamiek, onmerkbare vervorming en een buitengewone helderheid.
Dit zijn luidsprekers die u raken. De off-axis spreiding is ongeƫvenaard. Iedereen in de kamer geniet van hetzelfde buitengewone realistische geluidsbeeld, waar men ook zit. En met een 30% ruimere behuizing voor een nog diepere laagweergave en niet onnodig ingewikkelde scheidingsfilters die een heerlijk vloeiende overgang verzekeren, is Q nog melodieuzer en indrukwekkender dan zijn illustere voorganger.
Film of muziek, Mahler of Massive Attack, wat u ervaart is het betoverende, accurate en natuurlijke geluidsbeeld van het oorspronkelijke optreden.
Q-serie
Deze modellen staan demonstratieklaar in de Koetshoeve
(klik op de foto voor typenummer en prijs)
Q500
KEF Q-serie is verkrijgbaar in de volgende kleuren
Black White Rosewood Eurpean Walnut