KEF Reference
De Koetshoeve - Schoolweg 31 - 7924 PL  Veeningen (Drenthe) - T 0528 391300 - M 06 81898225 - info@koetsieraudio.nl
 
THE REFERENCE: de standaard waarmee anderen worden beoordeeld, de meetlat naar perfectie.

De beste reproductie van opgenomen geluid. Dit is altijd het doel geweest van de legendarische Reference-serie van KEF. En na 40 jaar continue ontwikkeling, heeft de Reference haar naam als maatstaf voor high-end akoestische engineering meer dan verdiend.

Wanneer je een perfectionist bent als het om het genieten van film of muziek gaat, is het de naam die torenhoog boven de rest uitsteekt.

The Reference spreekt voor zich

“Er was een procedure nodig voor de voortgang waarin elke luidspreker tijdens alle productiefasen werd onderzocht, inclusief een eindvergelijking met een referentiestandaard in laboratoriumomstandigheden. Deze methode kreeg de naam Reference.”
- Laurie Fincham, Engineering Director 1968-1991
THE REFERENCE
download hier de produktomschrijving en technische specificaties


KEF is nooit een 'ik ook' geweest. We creëren. En we stoppen nooit met leren.

De lijst met KEF-patenten en innovaties is ongeëvenaard. Hoewel de Uni-Q 'puntbron' driver onze beroemdste doorbraak is, is het er slechts één van velen. Zo is er de unieke 'als een mandarijn gesegmenteerde' golfgeleiding (tangerine waveguide). Deze geeft extra stijfheid en optimaliseert de aluminium dome. Maar ook geavanceerde geventileerde tweeters. Het ingenieuze gebruik van nieuwe materialen om de driverprestaties en belastbaarheid te verhogen. Constrained layer demping. Acoustic Compliance Enhancement. De briljante Z-flex surround. Deze en nog veel meer innovaties zijn verantwoordelijk voor de veelvoudig bekroonde KEF-drivers.

Geen enkele andere producent heeft meer gedaan om de 'state-of-the-art' of laatste stand der techniek naar een volgend niveau te tillen. En geen enkele andere reeks personificeert KEF's passie voor perfectie zoveel als The Reference.

Een klasse apart

Met zes modellen - twee elegante drieweg vloerstaanders, een formidabele drieweg boekenplankluidspreker, twee drieweg center en een geweldige 1000 watt sub, combineert de Reference-serie benchmark high-fidelity met een volledige meerkanaalse veelzijdigheid. En zoals u mag verwachten, ademen ze allen de pure kwaliteit die komt door het handwerk van de technische meesters van Maidstone in Kent.
REFERENCE 5
Een voorbeeld van de passie voor inovatie die aan de Reference ontwerp filosofie ten grondslag ligt.
REFERENCE 3
Het driedimensionale geluidsbeeld plaats je midden in het hart van de originele uitvoering.
REFERENCE 1
De innovatieve technologie zorgt dat er geen grote behuizing noodzakelijk is om van een overtuigende, uitstekende kwaliteit
gewaarborgd te zijn.
REFERENCE 4c
Combineert adembenemende nauwkeurigheid met ruimtelijke precisie.
REFERENCE 2c
Biedt een verbazingwekkende kijk -en liusterervaring.
REFERENCE 8b
Levert een uitzonderlijk nauwkeurige en gecontroleerde laagweergave zonder enige vervorming.
THE REFERENCE SERIE